top of page

Bujo date on Tour

En verrijk Je Leeservaring!

​Ben jij net zo'n leesfanaat als ik en lijkt het je leuk om al je gelezen boeken op een mooie manier vast te leggen maar heb je geen idee waar te beginnen? Dan is deze cursus ideaal!  In een reading journal kan je jouw liefde voor lezen  combineren met creatieve zelfexpressie en persoonlijke groei. Het is geschikt voor zowel beginners als ervaren boekenliefhebbers en zal je leren om waardevolle leeservaringen vast te leggen. Ik heb al mijn creatieve kennis en tips over het maken van een reading journal gebundeld in verschillende videolessen. De cursus bestaat uit werkbladen met uitleg en opdrachten en heel veel video's waarin ik je stap-voor-stap leer om prachtige creatieve reading journal pagina's te maken, op en manier waarbij je geen uren tijd kwijt bent voor één pagina!

socials-4653_edited.jpg

" Het bijhouden van reading journal kan stressverlichtend zijn en is een heerlijk ontspannende activiteit, waardoor je een gevoel van rust en tevredenheid ervaart."

Profiteer nu van de pre-sale prijs en wees een van de eersten die toegang krijgt tot de cursus zodra deze eind juni live gaat! Zo voordelig als de cursus nu in de pre-sale is zal hij nooit meer worden!

De cursus zal €65,- kosten maar nu tot de lancering (planning voor eind juni en mogelijk eerder) kan je de cursus aanschaffen voor slechts €55,-

Bujo date on Tour

Leer op een leuke en mooie manier jouw eigen reading journal maken

socials-4380_edited.jpg

Wat kan je verwachten?

- Inleidende Video's: Leer wat een reading journal is en ontdek de voordelen ervan. - Materialen tips: Ontdek welke materialen fijn en handig zijn om te gebruiken. - Creatieve Pagina's: Van leeslogboeken tot boekrecensies en toberead lijsten. Ik laat je ook zien hoe je diverse pagina's kunt maken. - Praktische Tips: Handige tips en technieken om je journal persoonlijk en uniek te maken. - Stapsgewijze Instructies: Volg de video-instructies en creëer samen met mij jouw eigen reading journal.

Waarom Deze Cursus?

Duidelijke Instructies: Elke video is ontworpen om je op een begrijpelijke manier door het proces te leiden.
Inspiratie en Creativiteit: Laat je inspireren door talloze voorbeelden en creatieve ideeën.
Persoonlijke Herinnering: Aan het einde van de cursus heb je niet alleen een prachtige reading journal gemaakt, maar ook een persoonlijke herinnering aan je leesreizen.


Duik in de wereld van reading journals en geef je leeservaring een creatieve en georganiseerde boost.

 

Schrijf je vandaag nog in en begin met het maken van jouw unieke reading journal! Dit betreft een Pre-Sale. Na aankoop ontvang je een email met een Printable en verdere uitleg. Zodra de cursus eind juni af is ontvang je verdere instructies om in te loggen voor de cursus

PreSale

bottom of page