Persoonlijke Portretjes

Met veel plezier maak ik een persoonlijk portret voor jou! Dit kan van één persoon zijn, maar ook van meerdere personen.

Een persoonlijk portret kan je bestellen via mijn shop of door mij een email/bericht via het contact formulier te sturen. Ik stuur je dan een berichtje voor de foto's en wat vragen voor het portret. De vragen zullen met name gaan over de details en stijl voor het portret.

Zorg bij het versturen van de foto dat het een goed belichte foto van voren is. Mocht je alleen foto's hebben waar je helemaal opstaat, zorg dan dat het gezicht wel goed zichtbaar is.

Het portret is in principe vanaf schouderhoogte getekend. Wilt u een portret van hoofd tot tenen dan kan dat in overleg.


De levertijd voor het portret is maximaal twee weken, uiteraard ontvang je hem zo snel mogelijk! Je ontvangt het portret als een digitaal bestand en een fysieke versie die per post zal worden verstuurd. Het digitale bestand ontvang je in zowel PDF als PNG, deze zijn in de hoogst mogelijke kwaliteit! De print die ik u per post toestuur, zal worden geprint op canvas papier. Deze is op A5 formaat en is super leuk als cadeau of om in te lijsten en thuis een leuk plekje te geven! 

De portretjes zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen niet als logo of andere zakelijke doeleinden gebruikt worden. Als je illustraties van Esthy's Creations voor je bedrijf wilt gebruiken, kun je mij altijd mailen voor de mogelijkheden!