top of page

Alweer te lang geleden

Elke keer weer neem ik mij voor om toch vaker een blog te gaan schrijven. Maar dan komt er weer van alles tussendoor wat dan weer prioriteit heeft en blijft het schrijven van een blog op mijn lijstje staan om een andere keer te doen.


Maar daar wil ik toch echt verandering in brengen. Ik vind het veel te leuk om te schrijven en van alles met jullie te delen. Zowel op Instagram in mijn story's maar ook hier in mijn blog. Ik heb me voorgenomen om te gaan proberen elke zaterdag ochtend een blog te delen. De blogs zullen gaan over mij, mijn belevenissen maar ook wil ik jullie bijvoorbeeld meenemen in het maken van mijn bulletjournal pagina's of een review delen over een product die ik gebruikt heb.


Deze keer wil ik jullie meenemen in mijn belevenissen van de afgelopen maanden. Want jeetje wat is er veel gebeurd!


Vanaf 1 december ben ik naast Esthy's Creations weer gaan werken voor een baas. Het was een moeilijke beslissing want het liefst wil ik mij vol op mijn onderneming richten maar financieel was het toch nodig om er een vaste baan naast te hebben. Op mijn 40e verjaardag had ik mijn eerste werkdag en na ruim een jaar thuis te zijn geweest was het wel flink wennen om ineens weer 4 dagen in de week de deur uit te moeten om naar kantoor te gaan. En dan daarnaast ook nog een gezin en onderneming runnen! Het is flink wennen en een ritme vinden maar ondertussen heb ik mijn draai wel een beetje gevonden in het combineren van werken voor een baas met werken voor mijzelf.


En dan Esthy's Creations.

Ik heb een paar super leuke opdrachten mogen maken! Mijn eerste portret opdracht, een product logo, GIF-jes voor Instagram voor een ondernemer, ik ben bezig met een logo voor een nieuwe ondernemer en ik heb weer heel veel leuke stickers in opdracht mogen maken.

En nog zoiets leuks, sinds januari heb ik maar liefst 51 nieuwe stickervellen gelanceerd! En de ideeën blijven bruisen dus er gaan er nog heel veel meer aan komen.

Verder heb ik ook een nieuw product toegevoegd aan mijn assortiment. De stencils. De stencils zijn super handig om te gebruiken voor het maken van letters in verschillende stijlen. Maar ik heb ook praktische stencils gemaakt voor bijvoorbeeld een habittracker of een ronde tracker. Ook hier heb ik nog heel veel meer leuke nieuwe ontwerpen in mijn hoofd die ik nog uit zal gaan werken.Heerlijk vind ik het om elk vrij moment lekker te tekenen, schrijven en nieuwe ideeën uit te werken. Dat vind ik ook het fijnste aan mijn onderneming. En natuurlijk dat ik jullie er blij mee kan maken.


Dit was in het kort hoe mijn afgelopen 3 maanden zijn verlopen.

Tot volgende week!37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page