top of page

Challenge yourself!

Elke maand probeer ik mijzelf wel uit te dagen.

Zowel op creatief vlak maar ook op zakelijk vlak. Ik heb dit gewoon nodig om net dat zetje te krijgen om bijvoorbeeld dat aan te pakken wat ik al langer uitstel.

Of om iets te proberen wat ik lastig vind. Op zakelijk gebied gaat deze vlieger met name op voor grotere nieuwe projecten zoals het uitwerken en maken van workshops. Dit vind ik een enorme stap en daarom best wel eng. Maar na een paar goede gesprekken met mede ondernemers ben ik afgelopen week toch begonnen met het uitwerken van 2 workshops die ik wil gaan geven! Soms heb je net dat zetje nodig.


Op creatief gebied heeft dit mij ertoe gezet om te proberen elke maand wel een challenge te maken die ik deel op instagram. Ik probeer daarbij elke maand wel een ander soort creatieve challenge te doen. De ene keer is het een teken challenge, de andere keer meer een scrapbook achtige challenge en deze maand is het een hand/brushletter challenge.

En het leuke is, je kan het invullen zoals je zelf wilt.

Je kan bijvoorbeeld digitaal handletteren of op papier. Maar het maakt wel dat je het elke dag oefent en het letteren is echt een skill waarbij geldt; oefening baart kunt!


Ik deed altijd maar wat qua handletteren maar sinds ik een cursus gevolgd heb bij @liefsvanlinda en daarna praktisch elke dag wel aan het letteren ben zie ik echt enorme progressie in mijn handletter kunsten. En dat gun ik jullie ook! Dus doen jullie mee met mijn #septemberhandletterchallenge deze maand? Het thema van de challenge is "Back to school/work"

Elke dag staat er een woord die je op eigen wijze mag gaan hand/brushletteren. Je kan enkel het woord doen maar je kan ook proberen het te verwerken in een woord.


Je kan de challenge vinden op mijn instagram, maar voor wie een pdf makkelijker vind om uit te printen heb ik die hieronder ook bijgevoegd.


Als je meedoet met de challenge vind ik het leuk als je mij tagt en de # van de challenge gebruikt.

Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook!

Challengeseptember
.pdf
Download PDF • 3.60MB

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page