top of page

Dailys schrijven

Oeps! Ik zei in mijn vorige blog nog dat ik elke zaterdag een blog zou gaan schrijven, en die intentie is er zeer zeker!

Maar het leven rent mij even heel hard voorbij en ik heb zoveel aan mijn hoofd dat ik er even helemaal niet aan gedacht had. Ik ga een notitie in mijn telefoon zetten dat ik elke vrijdag avond een berichtje krijg om een blog voor te gaan bereiden. Misschien dat het dan wat meer in mijn systeem gaat komen.


De afgelopen week ben ik weer lekker bezig geweest met nieuwe stickers te maken en die heb ik vandaag allemaal online gezet. Ik bruis van de inspiratie en heb nog zo ongelofelijk veel leuke ideeën die ik allemaal nog uit moet gaan werken. Maar dan komt weer het stukje tijd om de hoek kijken..

Naast mijn 4 dagen werken, mijn kinderen en huishouden kost mijn creatieve onderneming best wat tijd. Ik heb daarbij nog een aantal hele toffe opdrachten en die gaan dan uiteindelijk wel voor op het tekenen van nieuwe stickers. En dat terwijl ik dat zo ongelofelijk leuk en heerlijk ontspannen vind om te doen.


Maar komt goed, ik moet gewoon weer even een goed nieuw ritme zien te vinden. En daar wil ik mijn trackers ook voor gaan gebruiken om weer meer ritme en regelmaat te gaan krijgen en daardoor tijd technisch alles beter aan te kunnen.

Zeker in deze drukke hectische tijden is het zo ongelofelijk fijn dat de creativiteit me ontspanning en structuur geeft!


Ik vind het heerlijk om 's morgens mijn dag te starten met een bak koffie en het invullen van alle trackers die ik bijhoudt.

En om aan het einde van de dag mijn daily pagina's te schrijven. Heerlijk vind ik het om deze paginas te versieren in mijn bulletjournal en zo fijn om alles wat er in mijn hoofd zit van mij af te schrijven. Dit helpt me echt enorm om alles weer een beetje op een rijtje te krijgen.

Deze maand heb ik mijzelf ook uitgedaagd om voor het versieren van mijn daily pagina's meer materialen te gebruiken. Ik heb namelijk kasten en lades vol met papiertjes, stickers, stempels en nog veel meer en ik deed er praktisch niets meer mee. Zonde natuurlijk!

Dus deze maand moet ik van mijzelf per pagina vanalles aan spulletjes gaan gebruiken met als resultaat hele leuke pagina's die allemaal weer wat anders zijn en veel decoratiever zijn dan mijn dailys van de afgelopen maanden.

Heel leuk om zo weer even uit je comfortzone te stappen!


Nou lieve lezers, ik ga voor vandaag weer afsluiten en lekker verder met het schrijven en versieren van mijn daily pagina's!

Fijne zaterdag nog!
168 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page