top of page

Goeie timing...

Wat een timing had ik he? Ik heb me begin februari ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dacht nu gaat het beginnen! Kom maar op met heel veel toffe opdrachten!


Voor mij betekende dit geen toffe uitdagende opdrachten maar vooral veel tijd om nieuwe stickers te ontwerpen en nieuwe ideeën uit te denken.


Mijn doel om elke week wel minimaal 1 nieuw stickervel te ontwerpen lukt nog altijd. De teller staat nu al op 131 soorten stickervellen, en dan reken ik nog niet de diecut sticker sets

mee.


En qua nieuwe ideeen heb ik er ook al een aantal uitgewerkt.

Afgelopen week heb ik mijn eerste vinyl naamstickers gemaakt en de ideeën hiermee en de mogelijkheden zijn eindeloos dus stay tuned want hier ga ik nog heel veel toffe nieuwe dingen mee doen!

En de andere ideeën zoals (online) workshops enzo, die gaan continue door mijn hoofd en daar ga ik ook zeker wel mee aan de slag want als het in mijn hoofd blijft hangen zal dat niet voor niets zijn.


Maar, het blijft hard werken. En dat is vooral enorm tof omdat het hard werken is met en aan iets waar ik met heel mijn hart voor gekozen heb. Al is dat in een tijd als nu wel heel lastig want de toffe illustratie opdrachten blijven tot nu toe uit. Maar wat niet is kan nog komen en daar geloof ik volledig in.

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page