top of page

Terug van weggeweest


Het is ruim een jaar geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Schrijven doe ik ontzettend graag maar dan vooral in mijn journal.

Jaren lang heb ik blogs bijgehouden online en dat deed ik ook heel graag maar op de een of andere manier vind ik het nu toch lastig om bij te houden.

Maar daar wil ik verandering in brengen want ik weet dat er genoeg te schrijven valt over creativiteit. Over mijn producten, over wat je er allemaal mee kan, maar ook over het hebben van een creatieve onderneming en wat daar allemaal bij komt kijken.


In deze blog wil ik een korte terugblik doen op wat er allemaal gebeurd is in dit afgelopen jaar.


Vlak na mijn laatste blog kreeg ik Corona, waar ik ruim 2 weken echt goed ziek van ben geweest en daarna nog zeker een half jaar lang van heb moeten herstellen. Een periode waarin ik ongelofelijk weinig energie had maar daardoor ook besefte dat ik mijn spaarzame energie eigenlijk alleen nog in mijn onderneming wilde steken.


Ik werkte naast mijn onderneming nog 3 dagen in loondienst en dat zoog alle energie uit me terwijl mijn

onderneming me juist meer energie gaf.

Begin dit jaar heb ik dan ook de stap genomen om vol voor mijn bedrijf te gaan. Ik zeg bewust geen sprong in het diepe want in voelde en voel nog altijd in elke vezel van mijn lijf dat dit is wat ik echt wil doen. Mijn onderneming maakt mij gelukkig en geeft mij energie, het laat me stralen en maakt mij zo ongelofelijk blij!
En wat is er nog meer gebeurd in de afgelopen maanden. Ik heb voor het eerst op een beurs gestaan met mijn stickers!

Wat een toffe ervaring was dat! Het was echt loodzwaar maar ik heb er ook zo veel van geleerd, zoveel lieve mensen ontmoet en wauw! Volgend jaar sta ik zeker weer op KreaDoe.

En verder zijn er in het afgelopen jaar ongelofelijk veel nieuwe stickers bij gekomen, nieuwe stencils, nog meer etui's, washitape, een kerst advent en een lente advent, sticker bewaar boekjes en natuurlijk de maand kits.
Het was een jaar vol nieuwe ideeën en eentje waarin ik steeds meer en meer mijzelf heb terug gevonden, in mijn kracht ben gaan staan en keuzes maak die mij laten stralen en echt heel gelukkig maken.


Dank jullie wel voor jullie steun want zonder jullie zou ik mijn dromen niet waar kunnen maken.
207 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page