Waarom ook niet?

De vakantie komt er aan en ik ben druk bezig om zoveel mogelijk voor mijn shop, planner en journal klaar te maken zodat de shop 2 weken dicht kan tijdens mijn vakantie en dat ik na mijn vakantie niet nog bergen werk heb liggen.

Die stress na de vakantie heb ik geen zin in dus dat betekend nu even wat harder doorwerken maar daarna wel de tijd om rustig op te staten na de vakantie.Na mijn vakantie zullen er ook wat dingen gaan veranderen want helaas zal ik toch ook moeten gaan solliciteren. Ik zeg helaas omdat ik zo had gehoopt dat mijn illustratie business beter van de grond zou komen en ik me echt 100% vol op Esthy's Creations en het illustreren kon gaan richten.

Door corona is dat stil komen te liggen en heb ik me enkel op de stickers en mijn shop kunnen richten, die echt wel goed beginnen te lopen. Zo dankbaar nog altijd voor elke bestelling die ik binnen krijg!

Maar helaas is het niet voldoende nog om niet een baan te moeten gaan zoeken die ik ga combineren met mijn illustratie opdrachten en shop.


In mijn vorige blog had ik een cadeautje voor jullie. Wat was het mooi om te zien hoe goed dit ontvangen werd en om de printables terug te zien in jullie planners.

En daarom dacht ik; Ik doe het gewoon nog een keer om te laten zien hoe enorm ik jullie en het vertrouwen in mij waardeer.


Ook deze maand heb ik weer mijn eigen pagina's gemaakt voor mijn Classic HappyPlanner. Deze pagina's hebben een totaal andere layout, een dashboard layout, dus ik ben benieuwd hoe dit voor mij zal werken.

Normaal gebruik ik heel veel ruimte voor alle to do's maar omdat ik bijna 3 van de 4 weken vakantie heb en dus niet veel werkdingen zal doen dacht ik; mooi moment om eens een andere layout uit te proberen.

Wat ik ook aangepast heb aan de gratis printable is dat ik hem undated gemaakt heb. Je kan hem dus voor elke maand gebruiken die je wilt.


De kleuren die ik gebruikt heb komen overeen met de Planner Printable uit mijn shop en alle summerfun stickers.


HP August
.pdf
Download PDF • 4.10MB


Ik wil jullie allemaal een hele fijne zomer wensen en veel plezier met mijn cadeautje!

108 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven