top of page

Bujo date on Tour

Iedere keer als ik foto's van mijn dagboekpagina's deel, krijg ik weer de vraag: kun je het me leren? Ja, leuk! dat kan ik! Ik zal al mijn creatieve kennis en tips over het maken van dagboekpagina's bundelen in verschillende videol lessen. In deze video lessen zal ik je stap-voor-stap leren om prachtige creatieve dagboekpagina's te maken, op en manier waarbij je geen uren tijd kwijt bent voor één pagina! Want dat is wat vaak wordt gedacht "journalen en zulke creatieve pagina's maken begin ik niet aan, want daar heb ik geen tijd voor!" ​ In deze cursus leer ik je hoe een mooie dagboekpagina maken je per dag hooguit een half uur tijd kost. Ik leer je stap-voor-stap hoe jij zelf super mooie journal pagina’s maakt in verschillende stijlen.  Zo krijg je allemaal handvatten om te starten met jouw eigen dagboek/journal.

IMG_7797.JPEG

" Als ik in mijn dagboek aan het schrijven ben vergeet ik even helemaal de wereld om me heen en kom ik volledig tot rust"

IMG_7796.JPEG

Nog even kort iets over mijzelf. Ik ben Esthy en eind 2018 ontdekte ik het bulletjournalen en al snel daarna het dagboek journalen. Bij een bulletjournal houdt je trackers bij om zo bepaalde gewoonten beter in beeld te krijgen en om ze meer in je systeem te krijgen. Het journalen is eigenlijk het vroegere dagboek schrijven alleen dan decoreer je je pagina's waardoor het er leuker uitziet en je het schrijven dus echt gaat combineren met creatief bezig zijn. Doordat ik al heel wat jaren ervaring heb in het journalen kreeg ik steeds vaker de vraag van mensen: hoe doe je dat nou precies? En kan je hier eens een workshop of cursus over geven? En zie hier! Nog even kort iets over mijzelf. Ik ben Esthy en eind 2018 ontdekte ik het bulletjournalen en al snel daarna het dagboek journalen. Bij een bulletjournal houdt je trackers bij om zo bepaalde gewoonten beter in beeld te krijgen en om ze meer in je systeem te krijgen. Het journalen is eigenlijk het vroegere dagboek schrijven alleen dan decoreer je je pagina's waardoor het er leuker uitziet en je het schrijven dus echt gaat combineren met creatief bezig zijn. ​ Doordat ik al heel wat jaren ervaring heb in het journalen kreeg ik steeds vaker de vraag van mensen: hoe doe je dat nou precies? En kan je hier eens een workshop of cursus over geven? En zie hier!

Wil jij meer leren over creatief journalen?

Meld je dan snel aan voor de wachtlijst voor de online mini cursus "starten met een creatief dagboek"

Na aanmelding voor de wachtlijst krijg je bericht zodra de online cursus te bestellen is.

Ik wil graag op de wachtlijst!

bottom of page