top of page

De eerste bestellingen

Nadat ik begin februari mij ingeschreven had bij de Kamer van Koophandel begon het pas echt! Daarvoor had ik wel al mijn plan geschreven en bedacht wat ik zo ongeveer wil gaan doen maar pas na het inschrijven voelde het echt als echt.


Ik heb de laatste 2 maanden al ongelofelijk veel gedaan.

De eerste opdracht die ik kreeg was om voor mijn zus een boekenlegger te ontwerpen en maken die zij bij het lanceren van haar eerste echte boek volgende week als klein presentje mee gaat sturen naar iedereen die een gesigneerd boek bij haar besteld heeft.


Na deze ontzettend leuke opdracht volgden er nog een aantal. Zo heb ik een bedrijfslogo mogen ontwerpen, een productlogo, een aantal logo-stickers mogen maken en zo nog meer.

Zo ontzettend leuk om dit soort uitdagende opdrachten te krijgen!


Naast de persoonlijke opdrachten ben ik ook ontzettend druk geweest om de eerste (planner)stickers te ontwerpen en maken. Het streven is om elke week wel nieuwe stickers te gaan maken en lanceren en tot nu toe is dat gelukt.

Maar met alleen online zetten ben je er nog niet. Daarnaast heb ik nu iemand die promotie voor mij doet en sindsdien begint mijn sticker/plannershop al steeds beter te lopen! Bij de eerste stickerbestelling heb ik dan ook heel blij een dansje door de kamer gedaan!


Dat er nog maar heel veel dansjes gedaan mogen worden :D


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page