top of page

Een cadeautje!

De zomer is begonnen en de zomervakantie staat voor de deur.

Mijn kinderen hebben hun laatste schoolweek en kijken reikhalzend uit naar vrijdag, naar het moment dat zij de school uit lopen voor 6 weken vakantie. Een vakantie waarin zij zowel met hun pa als met mij op vakantie zullen gaan en de zomer gaan vieren.


Voor mij een moment dat ik, wanneer zij bij hun pa zijn, even heel hard moet werken om zoveel mogelijk af te hebben en klaar te hebben staan aan content en nieuwe producten. In de 3 weken dat de kinderen bij mij zijn zal mijn shop gedeeltelijk dicht gaan dus daar moet ik wel op voorbereid zijn.


Maar, dat was eigenlijk niet waarover ik hier wilde schrijven, al is het wel nuttige informatie.

Ik wilde vertellen over een cadeautje die ik voor jullie heb.


Dat ik voor mijn bulletjournal en planner een thema ging bedenken voor juni kwam ik al snel uit bij citrusvruchten. De kleuren zijn heerlijk zomers en pagina's met citroenen en sinaasappels zien er altijd vrolijk uit. Alleen vond ik het voor mijn planner nog wel lastig hoe ik het thema hierin ging verwerken. En lastig is het met name omdat de pagina's standaard roze of blauw in zich hebben en dit staat niet mooi bij geel en oranje, vind ik. En zo ontstond het idee om mijn eigen printables te maken die ik op de bladzijden geplakt heb.

Zo past mijn planner toch nog bij het thema in mijn bulletjournal.


In eerste instantie dacht ik ik zet ze in mijn shop als printable maar daar was ik wat laat mee. En toen ontstond het idee; ik geef ze gewoon weg!

Het bestand bevat alle 5 weken voor de maand juli 2020 in citrus thema.


Wil jij deze printables voor jouw planner? Download ze dan hier

HP Printables July2020
.pdf
Download PDF • 6.76MB

Ik heb ze gemaakt op het formaat van een Happyplanner Classic. Maar volgens mij zijn ze ook prima in andere planners te gebruiken.


Veel plezier ermee! En als je een foto ervan deelt vind ik het super leuk als je mij tagt in je bericht.

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page