Het is zover!

Bijgewerkt op: 13 jun 2020

Al jaren ben ik creatief bezig. Het begon allemaal toen ik zwanger was van mijn zoon. Ik wilde iets leuks voor op de kinderkamer maar niets wat ik online vond voelde als echt van mij. Ik kom uit een hele creatieve familie maar dacht dat ik de enige was die dat gen niet meegekregen had. En toch ging ik het proberen om zelf iets te schilderen voor op de babykamer. En het was simpel, maar wel heel leuk! Juist omdat ik het zelf gemaakt had.


Kort daarop beviel een collega van mij en kreeg ik een ontzettend leuk geboortekaartje. Hier ontstond het idee om dit na te schilderen. En zo ontstond mijn eerste creatieve onderneming, Esthy's Schilderwerkjes. Een aantal jaren lang heb ik schilderijtjes van geboortekaartjes geschilderd, maar ook houten kistjes waar je de eerste herinneringen in op kan bergen en tafel en stoeltjes met het geboortekaartje erop.

Maar na een aantal jaren was dit niet meer te combineren met mijn werk en nu mijn kinderen ouder werden paste het gewoon niet meer bij mij. Het was heel jammer maar door alle druk van mijn leven op dat moment trok ik het niet meer en was het plezier in het schilderen weg. Het was klaar met Esthy's Schilderwerkjes.


Bijna 2 jaar heb ik niets creatiefs meer gedaan. Ik was er echt even helemaal klaar mee. Maar sinds november 2018 heb ik het bulletjournalen ontdekt. Wat is dit een heerlijke uitlaatklep! Juist hierdoor merkte ik dat ik het creatief bezig zijn ontzettend gemist heb. Sindsdien gaat er geen dag meer voorbij dat ik niet aan het tekenen of schrijven ben. En hier ontstond de liefde voor creativiteit opnieuw. En het gevoel dat ik dit weer wil delen.


Op mijn werk ging het door mijn gezondheid niet goed. Ik heb fibromyalgie, wat betekend dat ik slecht slaap, oververmoeid ben en 24/7 met pijn leef. En de dagen met ondraaglijke pijn werden door de druk op en van mijn werk steeds erger en heviger. De keuze om te stoppen met mijn werk was heel moeilijk, maar mijn vriend stond volledig achter me en heeft mij ook gestimuleerd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen.

Ik ben het waard. Waard om rekening te houden met mijn gezondheid. Maar ook om dromen waar te maken.

En hoe moeilijk het ook was, juist de ondraaglijke pijn en de volledige steun van mijn vriend hebben ervoor gezorgd dat ik in september 2019 stopte met werken als HR medewerker. Ik heb de keuze gemaakt om dromen na te gaan jagen. Ik wil meer met mijn creativiteit doen. Ik wil het delen. Ik wil mijn passie overbrengen. Ik wil gaan ondernemen!En ja het heeft even geduurd voor ik het eindelijk van de daken kan schreeuwen.

Maar het is zover! Ik ga ondernemen!

Esthy's Creations is realiteit geworden.

77 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven